Szemüvegek autóvezetőknek

Megnövelt kényelmet biztosít a szélvédő mögött, változó fényviszonyok mellett, nagyobb biztonságot nyújt az autóvezetéshez éjjel-nappal.

Szemüvegek autóvezetőknek

Szemüvegek

Autóvezetőknek

Az Interoptik Drive vezető szemüveggel nyugodtabb és biztonságosabb az útja, szemei pedig éles és kényelmes látást élvezhetnek.

Mikor és kinek hasznosak az vezető szemüvegek?

Olvasson tovább, hogy megtudja, a vezető szemüveg megfelel-e az Ön igényeinek és életmódjának.

Kinek ajánlott a vezető szemüveg?

Akár hivatásos vezető, vagy csak alkalmi sofőr, az éleslátás a volán mögött, a biztonság szempontjából kiemelten fontos.  Mint minden sofőr Ön is ismeri azokat a kihívásokat, amelyekkel a szemnek meg kell küzdenie: a vakító fényszórókkal és a változó fényviszonyokkal, melyeket természetes tényezők, például az időjárási viszonyok vagy a különböző napszakok okoznak.

A 10%-os Drive szűrő megnövelt kontrasztot biztosít és ez segíti a látást rossz fényviszonyok mellett. Kifejezetten járművezetők számára tervezték, tükröződéscsökkentő felületkezeléssel, amely a LED és XENON fényszórók hullámhosszára optimalizált. Ezek a lencsék használhatók éjjel, nappal egyaránt, autón kívül is, a mindennapokban.

Megfelelő lencsék A szemünk számára a személyreszabott lencse a legjobb megoldás. Ugyanakkor, fontos biztosítani a szem mozgásának szabadságát, az éleslátást  távolra, valamint a sofőrnek korlátozás nélkül látnia kell a műszerfalat, és a visszapillantó tükröket. Nappal és éjszaka A tökéletes vezetői szemüveg feladata, hogy megnövelt kontrasztot és alacsony fényvisszaverődést biztosítson nappal és éjjel egyaránt. Esőben és sötétben még fontosabb a zavaró tükröződések csökkentése.  Tükröződéscsökkentő rétegek Azért, hogy a szemüveg tiszta, reflexiómentes képet nyújtson, lencséjét tükröződéscsökkentő réteggel kell ellátni. Az Interoptiknál kifejlesztettünk egy speciális DriveQuarz ExtraClar felületkezelést a vezetős szemüveglencsékhez.   Polarizált szűrő Napközben, amikor az út nedves és a napsugarak visszatükröződnek, a fény az út vízszintes felületéről szétszóródik és szinte lehetetlen tisztán látni. Ez a hatás kiküszöbölhető a lencsére felvitt polarizált szűrőkkel.

TECHNOLÓGIA

Akár egyfókuszú, akár progresszív lencsékre van szüksége, az Interoptik-nál mindkettő elérhető Drive vezetői változatban.

AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ

TECHNOLÓGIA

A legmagasabb színvonalú termékek előállításához partnereink által kifejlesztett legújabb, világszintű technológiákat alkalmazzuk.