Munkaszemüveg lencsék

Sokat dolgozik íróasztal mellett, és a progresszív lencsék nem elegendőek? Próbáljon ki egy pár munkaszemüveg lencsét, a kényelmes látásélményért  olvasó- és munka- távolságra.

Munkaszemüveg lencsék

Munkaszemüveg lencsék

Az Interoptik Office munkaszemüveg lencséket presbióp ( korral járó látásromlás) szemüvegviselők számára tervezték, a tiszta látásélményért olvasó- és munkatávolságra.

Minden olyan viselő számára ajánlott, aki nem szeretné, hogy a hagyományos olvasó szemüvegek jellemzői korlátozzák, közeli és köztes távolságokra nyújtva kényelmes látást. Az Office lencsék, teljesítménytől függően, négy generációja van jelen: Free, Perso, Unique és Unique 4K.

Office Free

Office Perso

Office Unique

Office Unique 4K

office-free office-4k

Tekintse meg a Free és Unique 4K közötti különbségeket

A progresszív lencsékhez képest az Office lencsék nagyobb közeli és köztes látótereket és sokkal nagyobb térbeli mélységet biztosítanak, mint az egyfókuszú olvasó lencsék. 

A gyártási tartomány széles (+ 8,00 dpt / – 8,00 dpt) a törésmutatók széles tartományában (1,5, 1,6 és 1,67).

ÉV TAPASZTALT
0 +
GYÁRTOTT LENCSE
+ 0 mil
PARTNER OPTIKA
+ 0

Tökéletes egy sikeres irodai naphoz

Lencséinket MaxResolution technológiával gyártjuk, a „4K” felbontás kínálta maximális látásélményért.

A lencsék jellemzője a változtatható dizájn , az egyéni vizuális igényeket figyelembe véve kialakított fő látótávolsághoz igazítva. Az optikai tervezést személyre szabottan alakítjuk ki, minden egyes viselő arcához és a választott keret sajátosságaihoz igazítva. A lencsék teljes felületének optimalizálását AOT-technológiával biztosítjuk, valamint gyártásukban Free Form technológiát alkalmazunk. Figyelembe veszük minden egyes viselő sajátos paramétereit. A távoli dioptriák és munkaszemüveglencse dizájn ötvözésével, a FullAdd kivitelezésen keresztül biztosítjuk a lencsék felső szegmensének  használatát távolra.