Bifokális lencsék

Mondjon le két szemüveg használatáról, és döntsön, hogy ezentúl csak egyet használ! A bifokális lencse a klasszikus megoldás, ha távoli és közeli szemüvegre van szüksége.

Bifokális lencsék

Bifokálisok

A bifokális lencsék jelentik a klasszikus megoldást azok számára, akik a két egyfókuszú lencse helyett inkább az együttes verziót választják. 

Kialakítás szerint, léteznek a klasszikus, látható szegmenssel ellátott típusok, valamint a Free Form technológiával kialakított lencsék, láthatatlan átmenettel.

Optim FlatTop

Optim Round

Optim Executive

Optim Smart

Bifo_Optim-scaled-1.jpg Bifo_Optim_Smart-scaled-1.jpg

Tekintse meg a FlatTop és a Smart közötti különbségeket

Válasszon az igényeinek megfelelő lencsét.

ÉV TAPASZTALT
3 0 +
GYÁRTOTT LENCSE
+ 0 mil
PARTNER OPTIKA
+ 0

Modern lencsék láthatatlan olvasószegmenssel:

  • Az Optim Smart Bifokális lencsék láthatatlan átmenettel, pajzs alakú szegmens nélkül Modern bifokális lencsék, Free Form feldolgozással, fokozatos, láthatatlan átmenettel a távoli résztől az olvasó zónáig. Látható olvasószegmens nélkül. Kényelmes látást biztosítanak, a választóvonal torzítása nélkül, amely jellemző a hagyományos bifokális lencsékre, gyorsabb alkalmazkodás biztosít és esztétikusabbak, mint a hagyományos bifokális lencsék.

  • Optim FT28 Bifokális lencsék (Flat Top 28-as szegmensmérettel) pajzsalakú olvasó résszel és egyenes választóvonallal rendelkeznek. A közeli szegmens maximális szélessége 28 mm.

  • Optim R24 Bifokális lencsék (kör alakú szegmens 24 mm-es mérettel)   kör alakú olvasó résszel rendelkezik, amelynek átmérője 24 mm.

  • Optim R28 Bifokális lencsék (kör alakú szegmens 28 mm-es mérettel)  kör alakú olvasó résszel rendelkezik, amelynek átmérője 28 mm.

  • Az Optim Executive Bifokális lencsék (nagy olvasó szegmens, a lencsék alsó felében) nagyon nagy közeli területtel rendelkeznek és látható átmenettel.