SZEMÜVEGEK

IRODAI SZEMÜVEGEK

Ha szeret olvasni, főzni, hobbijával foglalkozni, vagy sok időt tölt a számítógép előtt, akkor biztosan ismeri ezeket a kellemetlen tüneteket: feszültség, “égő szemek”, fejfájás, állandó fáradtság

A beltéri munkavégzés során a látásnak alkalmazkodnia kell a különböző távolságokhoz: az irodában, a képernyő előtt vagy a kollégákkal. Több óra elteltével ez fárasztóvá válik. A megoldás: munkaszemüveg lencsékkel a komfortos látásért munka- és olvasótávolságban .

MIÉRT VÁLASSZON munkaszemüveg LENCSÉKet?

Azért, mert a legszélesebb vizuális területeket kínálja a köztes részre (képernyő, irodai asztal, rajzlap) és a közeli részre (olvasás, rajzolás, kézművesség). A progresszív lencsék tiszta látást biztosítanak mind a három látótávolságon, de a köztes terület a legszűkebb. Annak érdekében, hogy a képernyőt tisztán lássa a progresszív lencsékkel, sokat kell mozgatnia a fejét, és öntudatlanul természetellenes testtartást kell felvenni.
 

Az irodai szemüvegeket pontosan a munkahely követelményeinek megfelelően tervezték, így megszabadítják a vizuális stressztől és a kényelmetlen testhelyzettől.

Mikor hasznosak az irodai szemüvegek?

Az irodai szemüveg akkor bizonyítja hasznosságát, ha hosszú ideig dolgozunk bent.
 A szemünk túlterhelt, amikor sok órát nézünk közeli és köztes távolságra. Akár a képernyőt nézzük, akár olvasunk, akár rajzolunk, hosszú munkaórákat töltünk mesterséges megvilágításban, és jelentős erőfeszítésnek tesszük ki szemünket. 

A billentyűzet, az irodai dokumentumok, a számítógép képernyője vagy a rajztábla közötti látótávolság váltogatása fáradtságot eredményez. Az Interoptik munkaszemüveg használata maximális látásélményt kínál beltéri munkában.

Az összes vizuális területet lefedő progresszív lencsékhez képest, ezek a lencsék a köztes és a közeli területre összpontosítanak. A távoli zóna hiánya nagyobb területeket enged meg közeli és köztes távolságban, és finomabb átfedést tesz lehetővé közöttük. Így a szem gyorsabban és könnyebben tud fókuszálni.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a közepes terület nagyon széles, és a képernyő teljes felületén jól látható, a test helyzete a számítógépes munka során természetesebb és kényelmesebb lesz, ami késlelteti a fáradtság megjelenését.

A 40 cm-es olvasási távolságra optimalizált olvasószemüvegekhez képest a degresszív szemüvegek kiterjesztik a vizuális területet a szoba szintjére. Így már nem kell lehajolnia, mielőtt tisztán látja a képernyőt, vagy levenni a szemüvegét, amikor egy kolléga belép az irodába.

Felkészülve a digitális életre

A munkahelyen a szem gyakran arra kényszerül, hogy különböző távolságokra nézzen, az irodai asztaltól kezdve a képernyőig és a kollégákig. Ez fárasztó lehet: ha hosszú ideig nézzük a képernyőt szemünk kiszárad, fejünk megfájdul vagy feszültek leszünk.

A megoldás: Interoptik irodai szemüveg Office lencsékkel. Alkalmazkodnak a végzett munka körülményeihez távolságokhoz, így megkönnyítik szemek a feladatát és a testtartásra gyakorolt nyomást. Több energiája marad fontosabb dolgokra. Felejtse el a számítógép előtti fáradtságot az Interoptik szemüveglencséivel.

MI A FONTOS A MUNKASZEMÜVEG LENCSÉKNÉL?

Alkalmazkodás

Multifokális lencseként a munkaszemüveg lencsékhez való alkalmazkodás időt vehet igénybe. Azonban idővel a viselete természetessé válik, és normálisan tekinthet majd a kívánt távolságra. Az Interoptik munkaszemüveg lencsék esetében az alkalmazkodási időszak nagyon rövid, ami azt jelenti, hogy élvezheti a tökéletes látást a viselés első pillanataitól kezdve.

Beállítás

A munkaszemüvegeket tökéletesen kell beállítani: mozgáskor nem mozoghatnak és nem csúszhatnak le az orra. Az Ön optikusa az arcformáját, a pupillák közötti távolságot és a pupilla magasságát figyelembe véve beállítja a keretet . A jó illeszkedés garantálja a lehető legjobb vizuális élményt.

Aberrációk

A degresszív lencsék perifériáján történő áttekintés “aberrációnak” nevezett torz képet adhat. Ez a torzító hatás a lencse szélén fordulhat elő az optikai teljesítmény megváltozása miatt, ellentétben az egyfókuszú lencsékkel. Eleinte ezek a torzulások   kényelmetlenséget okozhatnak. Az Interoptik személyre szabott munkaszemüveg lencsék esetében ezek a hatások minimalizáltak és szinte észrevehetetlenek.

INTEROPTIK MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

Az Interoptik munkaszemüveg lencséket tervez és fejleszt az optimális vizuális élményért az irodában végzett munka során. Kompromisszumok nélküli esztétika és a természetes látáshoz nagyon közel álló látásminőség. Tudjon meg többet munkaszemüveg lencséinkről.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT