Irodai szemüvegek

A munkához tervezett multifokális szemüveg ideális beltéri használatra, tiszta közeli és köztes látást biztosít.

Irodai szemüvegek

Szemüvegek

Irodai

Az Interoptik közeli és köztes munkaszemüveg lencsékkel ellátott irodai szemüvegeit kifejezetten úgy tervezték, hogy a legszélesebb vizuális területeket biztosítsák a köztes és a közeli részre.

Mikor és kinek hasznosak az irodai szemüvegek?

Olvasson tovább, hogy megtudja, az irodai szemüveg megfelel-e az igényeinek és életmódjának.

Kinek ajánlott az irodai szemüveg?

Szeret olvasni, főzni, hobbijával foglalkozni, vagy sok időt tölt a számítógép előtt?  Amennyiben a válasz igen, biztosan ismeri ezeket a kellemetlen tüneteket: feszültség, “égő szemek”, fejfájás, állandó fáradtság. A beltéri munkavégzés során a látásnak alkalmazkodnia kell a különböző távolságokhoz: az irodában, a képernyő előtt vagy a kollégákhoz. Több óra elteltével ez fárasztóvá válik.  A megoldás: munkaszemüveg lencsékkel a komfortos látásért munka- és olvasótávolságban.  E lencsék kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy a legszélesebb vizuális területeket kínálják a köztes részre (képernyő, irodai asztal, rajzlap) és a közeli részre (olvasás, rajzolás, kézművesség).A degresszív szemüvegek kiterjesztik a vizuális területet beltérben. Így már nem kell hajolnia, ha tisztán szeretné látni a képernyőt, vagy levenni a szemüvegét, amikor egy kolléga belép az irodába.

Az Interoptik Office lencséi alkalmazkodnak az Ön mozgásához és szokásos látótávolságához, így felszabadítják szemet és a testtartást a ráháruló teher alól. Több energiája marad fontosabb dolgokra. Relaxáljon a számítógép előtt az Interoptik irodai szemüveglencséivel!

Alkalmazkodás

Multifokális lencseként a munkaszemüveg lencsékhez való alkalmazkodás időt vehet igénybe. Azonban könnyen megszokható, és természetesen fókuszálunk a kívánt távolságra. Az előnye, hogy az Interoptik munkaszemüveg lencsék esetében az alkalmazkodási időszak nagyon rövid.

Beállítás

A munkaszemüvegeket stabilan kell beállítani: mozgáskor nem mozoghatnak és nem csúszhatnak le az orra. 

Optikusa az arcformáját, a pupillák közötti távolságot és a pupilla magasságát figyelembe véve beállítja a keretet. Győződjön meg róla, hogy a legjobb szolgáltatást kapja! Foglaljon időpontot partner optikáinkban: 

Aberrációk

A degresszív lencsék szélein “aberrációnak” nevezett, torz képet tapasztalhat. Ezek a torzulások  fejfájást okozhatnak. Az Interoptik egyedi kialakítású degresszív lencséinél ezek a hatások minimálisak és szinte észrevehetetlenek.

MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

Az Interoptik munkaszemüveg lencséket tervez és fejleszt az optimális vizuális élményért  irodai munkához:  esztétikum és a természetes látást megközelítő látásminőség. Tudjon meg többet munkaszemüveg lencséinkről.

AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ

MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

Sokat dolgozik íróasztal mellett, és a progresszív lencsék nem elegendők? Próbáljon ki egy pár munkaszemüveg lencsét, a kényelmes látásélményért olvasó- és munka távolságokban.