Progresszív szemüvegek

A progresszív lencsékkel ellátott többfókuszú szemüvegek mindhárom távolságra – közelre, munkatávolságra és távolra – kényelmes látást biztosítanak.

Progresszív szemüvegek

Szemüvegek

Progresszív

Az Interoptik személyre szabott progresszív lencséi minden távolságra megfelelőek, és tiszta látást biztosítanak anélkül, hogy váltania kellene két szemüveg között.

Mikor és kinek hasznosak a progresszív szemüvegek?

Olvasson tovább, hogy megtudja, a progresszív szemüveg megfelel-e az Ön igényeinek és életmódjának.

Kinek ajánlott a progresszív szemüveg?

Aktív életmódot folytat, és sok időt tölt a szabadban? Gyakran dolgozik laptopján, és szívesen olvas? A szemünk változik az életkorunkkal és a megterheléssel, így 40 éves kor körül a legtöbb ember közellátása gyengül – ez egy természetes folyamat.  Mivel a szemlencse már nem olyan rugalmas, szemünk számára egyre nehezebb váltani a közellátás és a távollátás között. Tehát, ha Ön ilyen jellegű látásproblémákkal küzd, az ideális megoldás az Interoptik progresszív szemüveglencse: személyre szabott lencsék bármilyen távolságra, így egyetlen szemüveggel tisztán és élesen láthat!  Itt talál bővebb tájékoztatást az Interoptik által gyártott progresszív szemüveglencsék típusairól:

Alkalmazkodás A progresszív lencsékre való áttérés időbe telhet. Azonban könnyen megszokható, és egy idő után természetesen fókuszálunk a kívánt távolságra. Előnye, hogy összehasonlítva a hagyományos lencsékkel, az Interoptik progresszív lencséknél az alkalmazkodási időszak nagyon rövid.    Beállítás A progresszív szemüvegeket stabilan kell beállítani: nem jó, ha mozog és lecsúszik az orrára. Az optikus beállítja a keretet és figyelembe véve az arcformát, a pupillák közötti távolságot és a pupilla magasságát, csiszolja a keretbe az Interoptik progresszív lencséket. Győződjön meg róla, hogy a legjobb szolgáltatást kapja.Foglaljon időpontot partner optikáinkban:     Aberrációk A progresszív lencséken való áttekintés, párosulva a természetes szemmozgásokkal, nem kívánatos „aberrációs” hatáshoz vezethet. Ezek a torzulások  fejfájást okozhatnak. Az Interoptik egyedi kialakítású progresszív lencséinél ez a hatás minimális és szinte észrevehetetlen.

PROGRESSZÍV LENCSÉK

Az Interoptik személyre szabott progresszív lencséket tervez és fejleszt a maximális vizuális élményért. Fedezze fel teljes kínálatunkat, és válassza ki az igényeinek megfelelőt.

POTRIVITE PENTRU TINE

PROGRESSZÍV LENCSÉK

A optimális látásélményért -különböző távolságokra- használja a legjobb progresszív lencséinket.