Dioptriás napszemüvegek

Szín és UV szűrővel védi a szemet a napsugaraktól, dioptriás változatban is kivitelezhető.

Dioptriás napszemüvegek

Napszemüvegek

Dioptriás

Az Interoptik napszemüveglencséi optimálisan szűrik a kék fény, így jobban láthat közvetlen vagy szórt fényben.

Mikor és kinek hasznosak a dioptriás napszemüvegek?

Görgessen tovább, hogy megtudja, a dioptriás napszemüveg megfelel-e az Ön igényeinek és életmódjának. 

Miért használjuk a napszemüveget?

A napszemüveg az a divatos és nélkülözhetetlen nyári kiegészítő (de nem kizárólag!), amelynek fő célja, hogy megvédje a szemet az UV-sugaraktól és a napfénytől. Leggyakrabban inkább a szemüveg formatervezésére koncentrálunk, mint a funkcionalitásra – ennél nagyobb hibát nem is követhetnénk el!  Mivel az Interoptik-nál a minőségre és a pontosságra helyezzük a hangsúlyt, olyan napszemüvegeket fejlesztettünk ki, amelyek lencséi egyszerre lehetnek napvédő és látást korrigáló szemüveglencsék, az Önnek megfelelő  dioptriákkal.  Ezek a lencsék személyre is szabhatóak a színválasztékunkból, a  megfelelő lencseszín kiválasztásával. Az egyfókuszú napszemüveg akkor is megfelelő választás, ha olvasásnál vagy közeli, 40-60 cm távolságot igénylő tevékenységek végzése közben homályos látást tapasztal.

Mivel az Interoptik napszemüveglencséi optimálisan szűrik a kék fénysugárzást, a tárgyak kontrasztosnak, a színek és a részletek természetesnek tűnnek. A szemüvegek polarizált szűrővel ellátott lencsékkel is készülhetnek, amelyek megakadályozzák a vízszintes felületek által okozott tükröződést: az autó műszerfalát a szélvédőre vagy a nedves útfelületre.

Keret Válasszon egy  keretet, amely megfelelő az Ön dioptriás napszemüveg lencséihez. Optikusával együtt válasszon egy modellt, amely tökéletesen illik Önhöz és lehetővé teszi az eredeti lencsék cseréjét.. Fedezze fel partnereink által kínált keretek nagy választékát. Lencsék Általában a napszemüvegkeretek lényegesen íveltebbek mint a szokványos szemüvegkeretek, ezért fontos, hogy a dioptriás napszemüvegek gyártása során vegyük figyelembe a keret paramétereit.  Antireflex bevonat A napszemüveg tükröződéscsökkentő antireflex bevonattal rendelhető a lencse mindkét felületére vagy csak a belső felületére (konkáv). A divatosabb megjelenésért tükrös réteggel is elérhető: Blue, Red, Green, Yellow, Silver vagy Gold.

ALAPANYAGOK

A dioptriáival ellátott napszemüvegek többféle változatban készülhetnek: egységes színszűrővel, színátmenetekkel vagy minta szerint színezhetők. Ugyanakkor választhat intelligens fényre sötétedő napszemüveget is tükrös réteggel vagy polarizált szűrővel.

AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ

ALAPANYAGOK

Minden általunk gyártott lencséhez, csak a piacon létező legjobb minőségű alapanyagot választjuk ki és használjuk fel.