Felületkezelések

Optikai szűrők, felületkezelések és bevonatok széles választékát alkalmazzuk ,hogy a lencsék tisztábbak és ellenállóbbak legyenek.

Felületkezelések

A legkorszerűbb

Felületkezelések

Büszkék vagyunk arra, hogy a tükröződéscsökkentő rétegek teljes választékát kínálhatjuk, hogy maximális látásélményt élvezhessen minimális tükröződések mellett.

OPTIKAI SZŰRŐK ÉS FELÜLETKEZELÉSEK

Optikai szűrők, felületkezelések és bevonatok széles választékát alkalmazzuk ,hogy a lencsék tisztábbak és ellenállóbbak legyenek.

Optikai szűrők

Az optikai szűrőknek különféle szerepe van: növeli a színek közötti kontrasztot, kiszűr bizonyos hullámhosszokat, védelmet nyújtva a képernyők előtt, napvédelemre vagy vezetésre kifejlesztve.

A szerves anyagból készült lencsék védelmére lakk- és kvarctechnológiás rétegzési eljárást alkalmazunk. Ez a réteg megvédi a lencse felületét a mechanikai behatásoktól.

A tükröződések csökkentése antireflex eljárások alkalmazásával érhető el. Szuperhidrofób bevonatot tartalmaznak, amely taszítja a szennyeződéseket és nedvességet, elősegítve az könnyű tisztítást.

A divatos megjelenéshez válassza a tükrös rétegeket.

len_mat_6-1

NAPVÉDŐ SZŰRŐK

A napvédő optikai szűrőkkel ellátott speciális napszemüveglencsék, erős színeket  és 100%-os UV-védelmet nyújtanak. A klasszikus szürke, barna és zöld vagy a modern zöldesszürke, barna, fekete árnyalatokban rendelhetők. Napvédő szűrő: védelmet nyújt a nap ellen és alkalmas  dioptriás napszemüvegekhez, egységes vagy átmenetes színben rendelhetők.

och_soare_2

FASHION SZŰRŐK

A napvédő szűrőkkel ellentétben a Fashion szűrőket nem napvédelemre fejlesztették ki, kevésbé intenzívek, viszont divatosabbak. Különböző árnyalatokban elérhetők, bármilyen keretbe adaptálhatók.  Fashion szűrők: alacsony intenzitású kozmetikai szűrők, a divatos megjelenésért.

och_sport_2

SPORT SZŰRŐK

Az optikai szűrők segítik a szemet a képalkotásban, és kiegészítő védelmet nyújtanak a lencse alapanyaga vagy a fényvisszaverődésgátló bevonat által nyújtott védelem mellett. Az Interoptiknál az optikai szűrők széles választékát kínáljuk különböző alkalmazásokhoz. Sport: növeli a színek közötti kontrasztot, hogy dinamikus körülmények között élesebb, kontrasztosabb képet kapjunk.

edit_web_res-95.webp

DRIVE SZŰRŐK

Az Interoptik Drive optikai szűrők rossz fényviszonyok között, éjszaka vagy felhős időben segítik a  képalkotást. Fokozott kontrasztot biztosít, és a DriveQuarz ExtraClar felületkezeléssel együtt kiküszöböli a vezetés közbeni zavaró tükröződéseket. Drive: nappali vagy éjszakai vezetésre kifejlesztve, nagyobb kontrasztot és fényerőt biztosít.

lent_soare-scaled-1

P.C. SZŰRŐK

A hosszú ideig tartó monitor előtti munkavégzés – legyen szó laptopról, számítógépről vagy táblagépről – a szem megerőltetését és fáradságát okozza.  P.C.: kiszűr bizonyos hullámhosszokat (kék fény), és védelmet nyújt a képernyők előtt

Innovatív

felületkezelések a tiszta jövőképért

Az Interoptiknál olyan innovatív felületkezeléseket fejlesztettünk ki, melyek biztosítják a termékek minőségét, pontosságát és tartósságát, függetlenül a környezeti viszonyoktól és a végzett tevékenységektől.

len_trat_1-e1607160916410-ozevpgxlzhsl35pzfzthrz9zertrl0n66xuptwatmw

LAKK RÉTEG

A szerves anyagból készült modern lencsék könnyebbek, vékonyabbak, mint az üveglencsék, és nem törnek olyan könnyen. Azonban érzékenyebbek a karcolásokra, ezért alkalmazzuk a lakktechnológiás rétegzési eljárást.  A fokozott karcállóságot a szerves lencsékre felvitt védő lakkréteggel érjük el. Karcok elleni védelmet biztosít, növeli a mechanikai hatások (karcolások, horzsolások stb.) által okozott károkkal szembeni ellenállást minden szerves anyagból készült Interoptik lencsén .

len_trat_2-scaled-1

QUARZ RÉTEG

Az Interoptik által kifejlesztett Quarz technológia fokozott karcok elleni védelmet biztosít.

A Quarz réteg fő jellemzője a speciális gyártási folyamat, amely magába foglalja a kvarcon (szilícium-oxid) alapuló keményítési technológia alkalmazását az ellenállóbb lencsékért. 

Az oxigénnel segített eljárás növeli a rétegek rugalmasságát és a hirtelen hőmérséklet-változásokkal szembeni ellenállást. Minden Quarz tükröződéscsökkentő felületkezelés tartalmazza a Quarz technológiát.

len_mat_3

ANTIREFLEX RÉTEG

Az Interoptik Quarz prémium tükröződéscsökkentő rétegek portfóliója három termékből áll. Az eredmény tisztább és esztétikusabb szemüveglencse, amelyek könnyebben tisztítható és tartósabb.

 • SuperQuarz ExtraClar: Modern antireflex réteg diszkrét tükröződéssel, kékes szürke árnyalattal.
 • BlueQuarz ExtraClar: Antireflex réteg, amely védelmet nyújt a kék fény ellen a képernyők előtt eltöltött idő alatt
 • DriveQuarz ExtraClar: Antireflex réteg vezetéshez, modern és diszkrét maradványtükröződés, aranyszínű árnyalat.
av2

TÜKRÖS RÉTEGEK

A stílusosabb megjelenésért, különösen a dioptriás napszemüvegek esetében, a Mirror tükrösrétegeket választhatja. A bevonatot a lencse domború felületére viszik fel, és a belső felületre speciális antireflex réteg kerül.  Minden tükrösréteg  speciális előszínezést tartalmaz.

 • Blue
 • Red
 • Green-Gray
 • Yellow
 • Silver
 • Gold
Interoptik_Color_5S_089_LR-scaled-1

EXTRACLAR

Víztaszító, zsírtaszító felületkezelés Azért, hogy könnyebben törölhetők legyenek a lencsék és egész nap, könnyen tisztán tartsuk őket, az ExtraClar hidrofób felületkezelés minden általunk kínált prémium Interoptik antireflex bevonat része. 

Ez az innovatív felületkezelés selymes tapintást kölcsönöz a lencséknek, így semmi sem ragad a felületre és a lencsék tiszták maradnak.

 • Taszítja a vizet, a szennyeződéseket és a port, így nem tapadnak meg a lencse felületén.
 • Egyszerűbb tisztítás, nyomok nélkül
 • A lencsék hosszabb ideig tiszták maradnak.