Egyfókuszú szemüvegek

Az egyfókuszú szemüveg egy távolságra nyújt kényelmes, tiszta látást, távolra vagy közelre.

Egyfókuszú szemüvegek

Szemüvegek

Egyfókuszú

A monofokális szemüvegek egyfókuszú lencsékkel készülnek, így ez a lencsetípus lehetővé teszi a tisztább, kényelmesebb látást távolra vagy közelre – az Ön igényeitől függően.

Mikor és kinek hasznosak az egyfókuszú szemüvegek?

Görgessen tovább, hogy megtudja, az egyfókuszú szemüveg megfelel-e az Ön látási igényeinek és életmódjának.

Kinek ajánlott az egyfókuszú szemüveg?

Legyen szó rövidlátásról, távollátásról vagy asztigmatizmusról, az Interoptik egyfókuszú szemüvegei és egyfókuszú lencséi által a távoli látást igénylő tevékenységek (vezetés, sport, gyaloglás vagy mozi) sokkal tisztábbá és pontosabbá válnak!  Az egyfókuszú szemüveg akkor is megfelelő választás, ha olvasáskor vagy közeli, 40-60 cm távolságot igénylő tevékenységek végzése közben homályos látást tapasztal.

Mivel digitális világban élünk, függve a különböző gadgetek-től (laptop, számítógép, okostelefon, tablet), kénytelenek vagyunk sokat, folyamatosan nagyon közelre nézni, ezért értelemszerű, hogy egyre többen panaszkodnak fáradt szemre, fejfájásra, valamint a koncentráció és figyelem hiányára. A megoldás: az Interoptik Relax lencséivel ellátott szemüvege! Az alsó széleken olvasást könnyítő területtel ellátott lencsékkel a szeme pihent lesz, és a látásélmény garantált.

A megfelelő lencsék. A személyre szabott szemüveglencsék a legjobb megoldás a viselő számára, figyelembe véve: a felírt korrekciót, az arc alakját, a keretméretet, a pupillák közötti távolságot és az egyéni tekintési szokásokat. Ha szeretné megtudni, az Interoptik egyfókuszú lencséi közül melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek, bővebb tájékoztatás itt található:    Antireflex felületkezelés Hogy a szemüvegen keresztül tisztán lássunk, a lencsékre tükröződéscsökkentő bevonatot kell felvinni. Ez a láthatatlan védőréteg javítja a lencsék tartósságát és tükröződéscsökkentő tulajdonságait.  Itt tudhat meg többet a felületkezelés sajátosságairól, és arról, hogy milyen egyéb előnyöket biztosít a lencsék számára:    Kényelemre igazítva A tökéletes látásért, a szemüvegnek nemcsak a szemhez, hanem az arc és a fej formájához is optimálisan kell igazodni.  Ugyanakkor, az optikusnak precízen be kell állítani a szárakat, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit minden egyes keret esetében. A minőségi szolgáltatásokért foglaljon időpontot partner optikáinkban:

EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

Az Interoptik lencsék minőségét a gyártási folyamat során felhasznált anyagok biztosítják – ezért csak minőségi alapanyagokat használunk!

AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ

EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

Válassza ki az Önnek megfelelő egyfókuszú lencsét, távoli vagy olvasó szemüvegéhez.