SZEMÜVEGEK

EGYFÓKUSZÚ SZEMÜVEGEK

 Az egyfókuszú lencsék  egy távolságra nyújtanak kényelmet, és általában a távoli vagy a közeli  látáshoz használjuk. Sajnos még mindig sokan hisznek, tévesen abban a mítoszban, miszerint a szemüveg korai viselése csak ront a látáson .

Akik hosszú ideig homályos látással küzdenek sok fejfájással és nyaki feszültséggel kell számolniuk. Ezért a látás romlásának első jeleinél ajánlott a   szemészeti kivizsgálás.  A kiegyensúlyozott életvitel alapja a vizuális kényelem.

TÁVOLI SZEMÜVEG


Olyan szemüveg, amelyet távollátást igénylő tevékenységekhez használnak: vezetés, sport, gyaloglás vagy mozi.


Legyen szó rövidlátásról, távollátásról vagy asztigmatizmusról: az Interoptik személyre szabott lencsék a megfelelő megoldást jelentik a távoli látáshoz.


A tökéletes szemüveg kombinálja a designt és a funkciót. A kialakítás és a prémium anyagok ideális kombinációja. Az esztétika és a trendek, de az alapanyok  minősége továbbra is meghatározó a tökéletes vizuális élményhez.

KÖZELI SZEMÜVEG

Olvasásra vagy közeli, 40-60 cm távolságot igénylő tevékenységekre használjuk.

Mondjon búcsút a közellátás hiányosságainak egy jó olvasószemüveggel. Olvasás közben biztosítják az optimális fókuszálást.

Függetlenül attól, hogy mire használja a szemüveget, figyelnie kell az UV-védelemre. Az Interoptik széles választékban gyárt szemüveglencséket, amelyek optimálisan védik a szemet az UV sugárzástól: biztonság, árnyalattól és színtől függetlenül.

Intelligens szemüveg a digitális világban.

Szemünk arra lett tervezve,  hogy a távolba nézzen. Az új digitális korban, amelyben élünk és dolgozunk, kénytelenek vagyunk sokat, folyamatosan nagyon közelre nézni (olvasás, okostelefon, számítógép).

Az olvasáshoz használt kis távolságok, valamint a telefon és a környezet közötti szög gyakori megváltoztatása állandóan igénybe veszi a szemet. Egyre többen panaszkodnak fáradt, égő szemre, fejfájásra, valamint a koncentráció és figyelem hiányára.

Az Interoptik Relax lencséivel ellátott okos szemüvege  segítséget nyújt a szemnek olvasás közben. Az olvasást segítő terület a lencse alján található. Ez megkönnyíti a szem különböző távolságokra való alkalmazkodását, nyugodt és fáradtságmentes látást biztosít.

tiszta látás és kifinomult megjelenés

Függetlenül attól, mire használjuk, a megfelelő szemüvegnek ötvöznie kell a tiszta látást és az esztétikát. 1992 óta gondoskodunk arról, hogy ezeket a szempontokat kompromisszumok nélkül megvalósíthassuk. A megfelelő szemüveg kiválasztásakor a legújabb divatirányzatok mellett a legfontosabb szempontot kell figyelembe venni: az arc formáját.

Célunk, hogy tökéletes összhangot teremtsünk a lencse, a keret és az arcforma között. A lencsék és a keret a szemüveg két meghatározó alkotóeleme, kifejezetten Önnek és az Ön igényei szerint kialakítva.

ASZFÉRIKUS LENCSÉKKEL

A FreeForm technológiával készült Interoptik többszörösen aszférikus lencsék laposabbak és vékonyabbak, mint a klasszikus lencsék. A lencsék alakjának és méretének köszönhetően optimális választás azok számára, akik nagy dioptriával rendelkeznek. Könnyebb, vékonyabb és akár 30%-kal csökkenti  szemnagyítást. 

Mi a fontos az egyfókuszú lencséknél?

Megfelelő lencsék

A személyre szabott szemüveglencsék a legjobb megoldás a szem számára. A felírt korrekció mellett az Interoptik lencsék tervezésénél és gyártásánál olyan élettani paramétereket veszünk figyelembe, mint az arc alakja, a keretméret, a pupillák közötti távolság és az egyéni nézési szokások.

Antireflex felületkezelés

Hogy a szemüvegen keresztül tisztán lássunk,  a lencsékre tükröződéscsökkentő bevonatot kell felvinni. Ez a láthatatlan védőréteg javítja a lencsék tartósságát és tükröződésgátló tulajdonságait. A csúcstechnológiájú Quarz antireflex kezeléseknek köszönhetően az Interoptik lencsék jobban ellenállnak a karcolásoknak, taszítják a szennyeződéseket, a zsírt és a vizet. Ugyanakkor csökkentik a bosszantó fényvisszaverődéseket is, akadálytalan és tiszta látást biztosítva a viselő számára.

A kényelemre igazítva

A szemüveget nemcsak a szemhez, hanem az arc és a fej formájához is optimálisan kell igazítani. Az optikusnak precizen be kell állítani a szárakat, az orrtámaszokat, a keret dőlését. Ez biztosítja a megfelelő vizuális élményt.

INTEROPTIK
EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

Minden Interoptik  lencse egyedi. A legbonyolultabb egyéni igények kielégítéséért több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink csak a legmodernebb technológiákat alkalmazzák.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT