Kivitelezés

A kivitelezés során teljes termékpalettát kínálunk partnereinknek, hogy minden követelményt és igényt kielégíthessünk.

Kivitelezés

Az Ön igényeihez

Igazodó tervezés

Teljesítjük ügyfeleink legszigorúbb követelményeit, és a termékek teljes választékát kínálva alkalmazkodunk igényeikhez a tervezésnél.

edit_web_res-26-1 (1)

EGYÉNI PARAMÉTEREK

A személyre szabott Unique lencséket egyéni tervezés alapján gyártjuk le, figyelembe véve a szemüveglencse szem előtti helyzetét. A progresszív kivitelezés személyre szabásánál 4 paramétert veszünk figyelembe: a pupillatávolságot, a pantoszkópikus szöget, a keret görbületét valamint a szem és a lencse közötti távolságot.  Ezeket a paramétereket felhasználva az aszférikus kivitelezés személyre szabásakor figyelembe vesszük a szemüveglencse valódi helyzetét a szem előtt, ezáltal elérjük a szem-szemüveg kettős rendszerének optimalizálását. Ez az optimalizálás garantálja a szükséges korrekció 100%-os illeszkedését a szemhez, a választott kerettől függetlenül.

edit_web_res-78.webp

VÁLTOZÓ PROGRESSZÍV LENCSEDIZÁJN

A progresszív szemüveg viselők, igényeik alapján 3 t tervezési típus közül választhatnak. Távoli kialakítás: A távoli terület hangsúlyozása. Járművezetőknek, sportolóknak, szabadtéri tevékenységek esetén ajánlott. 

Kiegyensúlyozott: Kiegyensúlyozott kialakítás. Mindennapi használatra optimális egyensúlyt biztosít a három vizuális terület között.

Közeli kialakítás: A közeli terület kihangsúlyozása. Különösen beltéri vagy munkahelyi használatra.

ochelari-soare-5-scaled-1

MAX
RESOLUTION

Az Unique 4K lencsék gyártása során alkalmazott Max Resolution technológia fő jellemzője a nagyobb felbontás alkalmazása. A proresszív felület számításához használt felbontás 30%-kal több, mint a hagyományos progresszív lencséknél.  A nagyobb felbontás lehetővé teszi a nagyobb proresszív felület integrálását ugyanabba a lencsébe. A nagyobb progresszív felületen mimimalizálódik a széli torzítás, így több lesz a hasznos vizuális terület.

STÍLUSOS FORMATERVEZÉS

Az Interoptik lencsék az egyéni igényekhez igazodnak, így a nap bármely szakában kényelmes és éles látást biztosít.

ELKÖTELEZETTSÉG A TISZTA LÁTÁS MELLETT

lentile_in-mana_excelit_4k.webp

UNIQUE 4K PROGRESSZÍV KIALAKÍTÁS

A Unique 4K kialakítás, az Interoptik legjobb, legmodernebb progresszív formatervezése, a sikeres, egyedi Unique tervezés továbbfejlesztett változata, amelynek jellemzője a nagyobb felbontás alkalmazása a progresszív felület számításánál.  A Unique 4K lencsék előnyei: kényelmes látás minden távolságra, hozzáadott értékkel a köztes területen; széles látóterek, tiszta látás és kontrasztos részletek; gyors alkalmazkodás, minimális utólagos beállítás, a széli torzítás nem zavaró elhelyezkedése.

och_sport_5

PROGRESSZÍV SPORT KIALAKÍTÁS

Aszimmetrikus kialakítású, kifejezetten a távoli látómezőre optimalizált szemüveglencse, mely oldalra tekintve is vizuális szabadságot biztosít. Maximális távoli látóteret kínál, optimalizált sportolók vagy olyan viselők számára, akik csak alkalmanként használják az olvasó részt.  A távoli terület kihangsúlyozása garantálja a távolság helyes és pontos felmérését. A progresszív Sport kialakítású lencse csak 16 mm csatorna hosszúsággal érhető el.

edit_web_res-95.webp

PROGRESSZÍV DRIVE KIALAKÍTÁS

Az Interoptik progresszív Drive kialakítását  úgy tervezték, hogy tökéletes látást biztosítson vezetés közben is. A hangsúly a távoli látóterületen van, és kifejezetten a járművezetők igényeihez igazodik, lehetővé téve a gyors tekintetváltást.

Tiszta távoli látás, még nagy dioptriák esetén is.

Stabil kép gyors fejmozgások esetén.

Korlátlan perifériás látás vezetés közben, amikor az oldalsó vagy a visszapillantó tükrökbe néz.