Gyermek szemüvegek

Tiszta látás  az iskolában, de a játszótéren is.

Gyermek szemüvegek

Szemüvegek

Gyermek

Biztosítsa gyermekeinek a lehető legjobb látást és fokozott kényelmet, mindezt teljes biztonságban, a kifejezetten kicsik számára tervezett Interoptik szemüveggel!

Mikor és kinek hasznosak a gyermek szemüvegek?

Olvasson tovább, hogy megtudja, a gyermek szemüveg megfelel-e gyermeke igényeinek és életmódjának.

Tudta, hogy megközelítőleg minden ötödik gyermeknek szüksége van szemüvegre?

A felnőtt szemtől eltérően a gyermekek szemének pupillája nagyobb és a szemlencséje tisztább, kevesebb pigmenttel – ezért a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a fényre. A szakorvosi konzultáció már kicsi kortól ajánlott, még akkor is, ha nincsenek látásbeli panaszok.

Jó látás az első pillanattól kezdve: gyermeke egészsége érdekében ez alapvető fontosságú,  megfelelő gyermek szemüveggel elérhető. Gyermeke szemüvegviselésének első feltétele, hogy kedvelje és lelkesedjen érte. Azért, hogy gyermeke a legjobb látásélményt kapja, nemcsak a könnyű és kényelmes keret, hanem a megfelelő lencsék is fontosak.  A rendkívül könnyű, ütésálló és UV-fény elleni védelemmel ellátott Interoptik Kids lencséket úgy terveztük, hogy számos kihívásnak ellenálljanak, köszönhetően a minőségi felületkezelésnek, amely a lencse felületét ellenállóvá teszi a mindennapi kihivásokkal szemben.

Családi kórtörténet Számos látási probléma örökletes, ha a szülőknek vagy a testvérnek szembetegsége van vagy refrakciós hibával élnek , akkor a gyermekorvosnak a 6 és 12 hónapos kor között a gyermeket szemészeti szakorvosi kivizsgálásra kell küldenie. Jelek A szemüveg szükségességére utaló jelek:

Kancsalság (strabismus), a szemgolyó nézővonalának különböző irányokba való eltérése 

Gyakori pislogás vagy gyakori szemdörzsölés

A tárgyak túlságos közelítése a szemhez 

Nagy fényérzékenység

Később figyelemzavar

Szemészeti kivizsgálás 

Javasoljuk, hogy az első szemorvosi vizsgálatra 3 éves korig kerüljön sor. Sok kisgyereknél átmeneti a probléma, melyet a szükséges korrekcióval és a megfelelő szemüveggel, idővel teljesen ki lehet javítani.

ALAPANYAGOK

Fedezze fel, milyen anyagokat használunk a Kids lencsék gyártásához, valamint azt, hogy miért ilyen ellenállók a mindennapi kihívásokkal szemben.

AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ

ALAPANYAGOK

Az általunk gyártott lencsékhez, csak a piacon létező legjobb minőségű alapanyagot választjuk ki és használjuk fel.