LENCSÉK

ALAPANYAGOK

Alapanyagok

A kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező szemüveglencsék gyártásának első lépése a minőségi optikai alapanyagok használata. Ezért az Interoptik a gyártott lencsék elkészítéséhez csak a legjobb minőségű alapanyagot használja fel. Minden Interoptik lencsére 2 év garanciát nyújtunk a tartósságra, a fényresötétedő hatásra és a polár szűrőre.

SZÍNTELEN ANYAGOK

HEP Materials by Rodenstock

 A HEP Materials félkész termékeket a Rodenstock csak a saját gyáraiban állítja elő a legjobb minőségű anyagokból. Magas homogenitás jellemzi őket, ami garantálja a nagy dioptriás pontosságot, a teljes felületen való tökéletes fokozott látásélményt.

Az  továbbfejlesztett gyártási módszereknek köszönhetően a HEP félkész anyagok tökéletesek a homogenitás, a domború sugár pontossága és az anyag tisztasága szempontjából. A hosszú keverési és lehűlési idő, illetve a formák pontossága a HEP félkész anyagokat tökéletes alappá teszi az ideális lencsékhez.

Hi Index by Rodenstock

Vékony, könnyű és rugalmas lencsék. Tökéletes fúrt keretekhez. A Rodenstock Hi Index anyaga vékony és esztétikus még nagy dioptria esetén is, a lencsék pedig rendkívül könnyűek és jó perifériás látást kínálnak. Az anyag stabilitásának köszönhetően a lencsék rendkívül könnyen megmunkálhatóak.

PRO410 by Rodenstock

A Rodenstock új szerves anyaga 410 nm-ig védelmet nyújt. Kiszűri a nagy energiájú kék fényt a további védelemért, ugyanakkor tiszta lencséket kínál sárgás árnyalat nélkül. 1,6 és 1,67 törésmutatóban, színtelen változatban kapható.

Trivex

Egyedülálló kombináció: rugalmas, tartós és könnyű. Tökéletes választás keret nélküli lencsékhez, gyermekek, sportolók számára. Kifejezetten rugalmas és ellenálló alapanyag.

Ugyanolyan tartós, mint a polikarbonát, optikai szempontból sokkal hatékonyabb és kiküszöböli ennek minden hiányosságát. A kiváló optika, a könnyű súly és az ütésállóság kombinációja a Trivex lencsét a napjainkban elérhető leginnovatívabb optikai anyagok közé sorolja.

fotokróm anyagok

ColorMatic IQ 2 by Rodenstock

Rendkívül gyors reakciót biztosít bármilyen fényviszony mellett. A reakció sebessége hosszan tartó viselés után is változatlan marad. Használja ki a legújabb és legfejlettebb Rodenstock fényresötétedő anyagot. Széles színpaletta : barna, szürke és zöld színekben.

Transitions Signature Gen8

A legjobb fényresötétedés a 8. generációs Transitions Signature termékcsalád segítségével. Gyors válasz a fényerő változására, a reakció tartománya 8% és 85% között van, teljes UV-védelmet nyújt. 1,5, 1,6, 1,67 vagy 1,74 törésmutatóban elérhető, rövid szállítási idővel, függetlenül a dioptriától, a felületkezeléstől vagy a speciális feldolgozástól.

Transitions XTRActive

Az XTRActive lencsék még a szélvédő mögött is besötétednek és magas hőmérsékleten is megőrzik fotokróm tulajdonságukat. Kétféle színben kaphatók: barna és szürke.

fÉNYRESÖTÉTEDŐ anyagok

DriveWear by Younger Optics

Fényresötétedés, polár szűrő és kontrasztnövelő hatás egyetlen lencsében, amelyet kifejezetten beltéri használatra terveztek (ahol a fényresötétedő lencse elveszíti hatékonyságát). Rövid szállítási idővel, akár extra ívelt változatban is kapható dioptriás napszemüvegekhez


NuPolar by Younger Optics

Napszemüveg polarizáló szűrővel és viselő dioptriájával. 3 színben kapható, barna, szürke és zöldes szürke, extra ívelt változatban és Back SuperAR  réteggel.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT