SZEMÜVEGEK

SZÁMÍTÓGÉPES SZEMÜVEGEK

Ha hosszú ideig nézzük a képernyőt, függetlenül attól, hogy laptopról, számítógépről vagy táblagépről van szó, akkor ez a szem megeröltetéshez és fáradtsághoz vezet. A képernyők nagy kontrasztja, valamint az eltérő fényerősségű területek  megterhelik a szemet.

Szemünk számára a másik kihívás a digitális képernyők által kibocsátott magas energiájú, káros kékfény. Ez a nyugodt alvásért felelős cirkadián bioritmus rendellenességéhez vezethet. Ezért nem ajánlott a képernyők előtt eltöltött hosszú idő elalvás előtt .

MIÉRT "szúr" A SZEMÜNK?

Valószínűleg kíváncsi arra, miért “szúr” a szeme a számítógép hosszú használata után? Ha a felhasználó hosszú ideig nézi a képernyőt, akkor ritkábban pislog, és ez lehetővé teszi a könny elpárolgását.

Ennek eredménye az úgynevezett “száraz szem” érzet melynek tünetei: viszketés, égő szemek, homályos látás, a kép megduplázása, színes foltok megjelenése a látás során.

 

MILYEN MEGOLDÁST NYÚJTUNK?

Az Interoptik a megfelelő megoldásokat ajánlja azok számára, akik napi több órán keresztül nézik a digitális képernyőket. A számítógépes P.C. szűrők öt pihentető árnyalatban kaphatóak, valamint elérhetőek a káros kék fényt szűrő BlueQuarz ExtraClar tükröződéscsökkentő rétegek.

Az Interoptik számítógépes szemüveg növeli a kontrasztot a színek között, kiszűri a felesleges kékfényt és hozzájárul a pihentetőbb alváshoz. A tiszta látás és a megnövekedett kontraszt elengedhetetlen digitális életvitelünkben.

MEGNÖVELT KONTRASZT P.C. SZŰRŐKKEL

5 nyugtató és modern szín közül választhat

BROWN / GREEN / BLUE / ROSE / ORANGE

Az árnyalat kiválasztása a munkakörnyezetben levő természetes és mesterséges fény mennyiségétől és a számítógép képernyőinek beállításaitól függ.

Pislogjon gyakrabban

Ha kiszáradtak a szemei, fontos, hogy próbáljon gyakrabban pislogni. A pislogás lehetővé teszi a szemhéj alatti mirigyek által termelt zsírok és enzimek felszabadulását, a könnyfilm regenerálódását, csökkentve a szem megterhelését.

Ne felejtsen el rövid, de gyakori szüneteket tartani. Nézzen különböző távolságokra, Így tornáztatva a szemizmokat.

P.C. szűrők

Az Interoptik P.C. számítógépes szűrők egy forradalmi szűrőrendszer részei, amelyek megnövelik a színek közötti kontrasztot.

A megnövekedett kontraszt megkönnyíti a vizuális szinkronizálást a szem pontozási rendszere és a vizuális információt fogadó rendszer között.

Kék fény

Minden digitális képernyő felesleges kék fényt bocsát ki, ami megzavarhatja bioritmusunkat, és végül képtelenné tesz a békés alvásra.

A BlueQuarz ExtraClar tükröződésgátló kezelést speciálisan úgy tervezték, hogy védelmet nyújtson a káros kék fény ellen.

Alkalmazható színtelen lencsékre vagy kombinálható P.C. szűrőkkel mind egyfókuszú, mind progresszív vagy degresszív lencséken.

INTEROPTIK
SZÁMÍTÓGÉPES LENCSÉK

Az Interoptik megoldásokat tervez és fejleszt azok számára, akik napi több órát töltenek a digitális képernyők előtt. Akár kontrasztnövelő P.C. szűrőt választ vagy tükröződésgátló antireflex felületkezelést kék fényvédelemmel vagy ezek kombinációját, biztos lehet abban, hogy az Interoptik lencsék tökéletes megoldást kínálnak.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT