OPTIM UNIQUE EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

basic_interoptik

Az egyedi kialakítású Unique szemüveglencsék személyre szabottak.

A tervezés folyamán az arcforma és a keret függvényében, figyelembe vesszük a viselő egyedi paramétereit: a pupillatávolságot, a pantoszkópikus dőlésszöget, a keret görbületét valamint a lencse távolságát a szaruhártyától. 

Az egyedülálló személyre szabási lehetősséggel, az Optim Unique lencsék kiváló látásélményt nyújtanak az igényes szemüvegviselők számára.

MIÉRT OPTIM UNIQUE?

Figyelembe veszik az arcformát az egyes paraméterek segítségével (meghatározzák a lencse szem előtti helyzetét) és a vizuális igényeket az egyedi kivitelezés révén (minden viselő igényeihez igazítva).

A PD a két pupilla közötti távolságot, a PT (Pantoscopic Angle) pantoszkópikus szög a lencse függőlegeshez képest mért dőlésszögét, a FFA (Face Form Angle) keretív a keretbe befogott lencsék közötti szöget, a CVD (Corneal Vertex Distance) a szem- lencse  közötti távolságot jelöli.

Ezeket a paramétereket felhasználva, a személyre szabott, aszférikus kivitelezés során figyelembe vesszük a lencse valódi helyzetét a szem előtt, ezáltal optimalizálva a szem – szemüveg rendszerét. Ez az optimalizálás garantálja a szükséges szemkorrekció 100%-os illeszkedését, a kiválasztott kerettől függetlenül.

OPTIMÁLIS LÁTÁS AZ OPTIM UNIQUE EGYFÓKUSZÚ LENCSÉKKEL

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT