OPTIM RELAX ALKALMAZKODÁST KÖNNYÍTŐ LENCSÉK

basic_interoptik

Intelligens, egyfókuszú szemüveglencsék, kiegészítő dioptriával a közeli zónában. Olyan (emetrópiás, távollátó és rövidlátó) viselők számára ajánljuk, akik napközben sokat fókuszálnak közelre munkájuk, tevékenységeik során. A rövid olvasó távolságok, a modern telefonok vagy táblagépek használatára jellemző gyakori irányváltoztatás, fokozott koncentráció maximális teljesítményt igényel szemünktől. A digitális korban egyre többen panaszkodnak fáradt szemre, fejfájásra, csökkent koncentrálóképességre. A nyugodt, kiegyensúlyozott látás létfontosságú közérzetünk és napi teljesítményünk szempontjából.

 A speciális tervezésű Optim Relax lencsék magukban foglalják az alkalmazkodást segítő dioptria növelését a lencse alsó szélén, támogatva a szemet a közeli látásban.

MIÉRT OPTIM RELAX?

A lencse alján  +0,50, +0,80, +1,00 vagy +1,20 dioptriával nőhet az erő. A különleges kivitelezésnek köszönhetően ugyanolyan kényelmes, mint egy egyfókuszú lencse.

Intelligens lencsék a digitális világban. A nyugodt látás fontos, ha közelre nézünk, különösen a digitális média, például az okostelefonok, a táblagépek és az e-könyvek használata esetén.

Intelligens lencsék a digitális életmódhoz. A nyugodt látás fontos, ha közelre nézünk, különösen a digitális média, például az okostelefonok, a táblagépek és az e-könyvek használata esetén.

OPTIMÁLIS LÁTÁS AZ OPTIM RELAX LENCSÉKKEL

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT