OPTIM PERSO EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

basic_interoptik

Az AOT (Atorical Optimization Technology) technológia használatával az Optim Perso lencsék kiváló vizuális teljesítményt és jó perifériás látást biztosítanak a teljes felület optimalizálásának köszönhetően a lencse széléig. Az összes kombinációt külön optimalizálják (gömb, henger, prizma). Minden felírás esetén azonos optikai minőséget kapunk, az Optim Perso megbízható csúcstechnológiás termék. Az AOT-val létrehozott minden egyes Perso lencse egyedi lencse, amelyet külön-külön számolnak ki, és személyre szabnak a viselő paraméterei szerint.

MIÉRT OPTIM PERSO?

Az Optim Perso lencsék atorikus optikai optimalizálása minden felírt szemüveghez személyre szabott kivitelezést nyújt, és a lencse homorú felületén készül. A számítások alapján több mint 6400 különböző látószöget elemeznek, amelyeken a szem a lencsén keresztül néz. További részletek AOT-ról

 Az AOT technológia csökkenti a ferde asztigmatizmust a lencse perifériáján, és szinte teljesen megszünteti az Swimhatást. A természetes szemmozgás érdekében az Optim Perso lencséket számítógépre optimalizált optikai sugárrendszer felhasználásával gyártják.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT