OPTIM FREE EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK

basic_interoptik

A munkahelyen a szem gyakran arra kényszerül, hogy különböző távolságokra nézzen, az íróasztaltól kezdve a képernyőig és a kollégákig. Ez fárasztó lehet: a képernyő hosszú ideig való nézése száraz szemhez, fejfájáshoz vagy feszültséghez vezet.

A megoldás: irodai szemüveg Interoptik Office lencsékkel. Ezek alkalmazkodnak a szokásos mozgáshoz és a látási távolsághoz, és így megkönnyítik a szemére és a testtartására gyakorolt ​​nyomást. Több energiája marad fontosabb dolgokra. Pihenjen a számítógépnél az Interoptik irodai szemüveggel.

MIÉRT OPTIM FREE?

Az Optim Free lencsék finomabb árnyalási optimalizálása biztosítja az alapsugár optikai teljesítményének gyakorolt hatásának csökkenését. A Free lencséknél 20 alapsugarat használnak, összehasonlítva a szabványos 6 alapsugárral. További részletek a technológiákat bemutató oldalon.

A következő előnyöket nyújtja:

– Az alapsugár hatásainak teljes kiküszöbölése szférikus hatás esetében

– Az alapsugárhatás 40%-os csökkentése tórikus hatás esetében

– Kellemesebb esztétikus megjelenés

FreeForm feldolgozás ADP-vel – az Active Driven Polishing egy precíz optikai polírozó eljárás, amely esetében a felületi pontosság nagyon fontos. Ez a folyamat összetett és 5 polírozási műveletet tartalmaz. További részletek a technológiákat bemutató oldalon.

100%-kal hosszabb feldolgozási idővel ez a folyamat nagyobb tisztaságot és maximális viselési kényelmet garantál. Az ADP-vel feldolgozott Optim Free lencséket viselők érzik a különbséget, a leírt érzés sokkal fényesebb és tisztább képről tanúskodik, a stabil dioptriáknak köszönhetően.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT