OFFICE UNIQUE MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

basic_interoptik

Egyedi lencsék a legösszetettebb személyre szabási lehetőséggel, egyedülálló teljesítményt kínálnak az igényes viselők számára.

A Perso lencsékkel összehasonlítva figyelembe veszi:
 – az arc egyedi paramétereit (meghatározzák a lencse helyzetét a szem előtt)
– vizuális igényeket (az egyes viselők igényeihez igazítva).

Degresszív aszférikus lencsék, egyedi kivitelezéssel, minden viselő számára, figyelembe véve a felírt korrekciót, a pupillatávolságot és a lencse szem előtti helyzetét. Az optimális látás érdekében figyelembe vesszük az egyes szemüvegviselők személyes paramétereit. A Unique lencséket úgy tervezik és állítják elő, hogy figyelembe veszik a szemüveglencse szem előtti helyzetét. A személyre szabott munkaszemüveg lencsék tervezésénél 4 paramétert vesznek figyelembe: a pupilla távolságát, a pantoszkópikus szöget (a keret dőlésszögét), a keret görbületét és a lencse – szem távolságát. Ez biztosítja, hogy minden viselő a lencse maximális hatékonyságát élvezze, függetlenül az arcformától és a választott kerettől.

Háromféle kialakításban és több alapanyagban elérhetők.

 A választott keret jellemzőitől függetlenül az Office Unique munkaszemüveg lencsékkel széles látótereket kapunk munkatávolságban.

MIÉRT OFFICE UNIQUE ?

Négyféle kialakítás: Book – ideális az olvasáshoz, PC – ideális a számítógépes munkához, Room – ideális a beltéri munkavégzéshez,    FullAdd – ideális nagyobb távolságokra

Minden Unique lencse figyelembe veszi a felírt dioptria és a viselő paramétereinek egyedi kombinációját:                                                                – a pantoszkópikus szög PT (Pantoscopic Angle) a lencse függőleges dőlését , – a FFA (Face Form Angle) keret görbületét                                 – CVD (Corneal Vertex Distance) a szem és a lencse közötti távolságot , – a PD (Pupilar Distance) pupillatávolság a pupillák közötti távolságot jelenti.

Ezeket a paramétereket felhasználva az aszférikus kialakítás személyre szabásakor figyelembe vesszük a lencse valódi helyzetét a szem előtt, ezáltal elérjük a szem-szemüveg rendszer optimalizálását. Ez az optimalizálás garantálja a szükséges korrekció 100%-os illeszkedését a szemhez, a választott kerettől függetlenül.

A Unique lencsék az Interoptik legmodernebb, személyre szabott lencséi, melyek FreeForm technológiával és aktív polírozási eljárással (Active Driven Polishing) készülnek. Az AOT atorikus optimalizálása és az egyes paraméterek figyelembe vétele széles látótereket garantál a lencse perifériájáig. Azon szemüvegviselőknek ajánlott, akik a legjobb minőségre vágynak, és az új szemüvegük által kínált vizuális élményre összpontosítanak.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT