OFFICE UNIQUE 4K MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

basic_interoptik

A legmodernebb Interoptik munkaszemüveg lencsék magas szintű 4K felbontással készülnek. Személyre szabott tervezés minden egyes viselő számára, figyelembe véve a felírt dioptriát, a pupillatávolságot és az arc paramétereit. Széles vizuális területek garantálják a spontán alkalmazkodást, a jobb közeli és köztes látást a személyre szabott insetnek köszönhetően, és csökkentik a torzításokat a ferde asztigmatizmus kiküszöbölésével. Az Office Unique 4k lencse AOT (Atorical Optimization Technology) technológiával készült  egyedi szemüveglencse, minden viselő számára személyre szabott kivitelben.

4K. Magas szintű felbontás.

Unique 4K kivitelezés a sikeres, egyedi Unique továbbfejlesztése, és fő jellemzője a nagyobb felbontás alkalmazása a progresszív terület kiszámításánál. A degresszív felület kiszámításához használt felbontás 30%-kal több, mint a hagyományos progresszív lencséknél. A nagyobb felbontás lehetővé teszi a nagyobb degresszív felület integrálását ugyanabba a lencsébe. Az így kapott nagyobb degresszív felület lehetőséget ad a torzítások minimalizálására, bővítve a hasznos vizuális területeket. Ez a látótér növekedés legerősebben a köztes-munka területen érezhető, amely sokkal (akár 6 mm-ig) szélesebb a Unique lencsékkel összehasonlítva.

 

Az Interoptik nagy felbontású MaxResolution technológiája kiküszöböli a perifériás torzításokat  valamint biztosítja a tiszta látásélményt. 

MIÉRT OFFICE UNIQUE 4K?

Négyféle tervezési típus: Book – ideális  olvasáshoz, közeli kijelzők használatához, PC – ideális  számítógépes munkához, Room – ideális  beltéri munkavégzéshez, FullAdd – térbeli mélységet növeli

Max Resolution technológiával gyártott Office Unique 4K lencsék jellemzői: – a degresszív felület kiszámításához jelenleg használt legnagyobb felbontás; – csökkent torzítások a periférikusan elhelyezkedő területeken; – a köztes terület nagy mértékben, akár 6 mm-rel szélesebb a hagyományos munkaszemüveg lencsékkel összehasonlítva

Az Office Unique 4K lencsék előnyei: kényelmes látás minden távolságra, hozzáadott értékkel a köztes területen;  széles látóterek, nagy tisztaság és részletek;  gyors alkalmazkodás; a széli torzítások optimális elhelyezkedése.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT