OFFICE PERSO MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

basic_interoptik

Aszférikus munkaszemüveg lencsék minden  viselő számára egyedi kialakÍtással figyelembe véve a felÍrást és a pupillatávolságot. Széles vizuális terek, amelyek garantálják a kényelmes testtartást munkavégzés közben,  jobb látásélményt a  közeli és köztes zónában a személyre szabott insetnek köszönhetően ,  a ferde asztigmatizmus kiküszöbölésével csökkenek a torzÍtások. Minden AOT (Atorical Optimization Technology) technológia segítségével készített Office Perso lencse egyedi lencse, egyedi számítással , a szemüvegviselő számára  elkészítve.

Háromféle kialakÍtásban és több alapanyagban  elérhetők.

 Az Office Perso munkaszemüveg lencsék megbízható, csúcstechnológiás termékek.

MIÉRT OFFICE PERSO?

Háromféle kialakÍtás: Book – ideális  olvasáshoz PC – ideális  számítógépes munkához Room – ideális  beltéri munkához

 Személyre szabott inset minden pupillatávolságra, mert a konvergencia mértéke függ a pupilla távolságtól. Nagyobb pupillatávolság mellett nagyobb  a konvergencia , mÍg a kisebb pupillatávolsággal rendelkezők konvergenciája kisebb.

 Az AOT technológia segítségével az optikai rendszer optimalizálása a megadott értékek alapján történik.  A szemüveglencse több ezer lencséből , minden egyes látószögből külön számolva készül.

A ferde asztigmatizmus csökkentése a lencse perifériás területein megnövelt látótereket , 100%-os élességet ad. A vizuális teljesítmény   jelentősen megnő.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT