OFFICE PERSO MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

basic_interoptik

Aszférikus munkaszemüveg lencsék minden viselő számára egyedi kialakítással, figyelembe véve a felírást és a pupillatávolságot. Széles vizuális terek, amelyek garantálják a kényelmes testtartást munkavégzés közben, jobb látásélményt a közeli és köztes zónában a személyre szabott insetnek köszönhetően, a ferde asztigmatizmus kiküszöbölésével csökkenek a torzítások. Minden AOT (Atorical Optimization Technology) technológia segítségével készített Office Perso lencse egyedi lencse, egyedi számítással, a szemüvegviselő számára  elkészítve.

Háromféle kialakításban és több alapanyagban elérhetők.

 Az Office Perso munkaszemüveg lencsék megbízható, csúcstechnológiás termékek.

MIÉRT OFFICE PERSO?

Háromféle kialakítás: Book – ideális  olvasáshoz, PC – ideális  számítógépes munkához, Room – ideális  beltéri munkához

Személyre szabott inset minden pupillatávolságra, mert a konvergencia mértéke függ a pupilla távolságtól. Nagyobb pupillatávolság mellett nagyobb a konvergencia , míg a kisebb pupillatávolsággal rendelkezők konvergenciája kisebb.

 Az AOT technológia segítségével az optikai rendszer optimalizálása a megadott értékek alapján történik. A szemüveglencse több ezer lencséből , minden egyes látószögből külön számolva készül.

A ferde asztigmatizmus csökkentése a lencse perifériás területein megnövelt látótereket, 100%-os élességet ad. A vizuális teljesítmény  jelentősen megnő.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT