OFFICE FREE MUNKASZEMÜVEG LENCSÉK

basic_interoptik

Tökéletes alternatíva minden munkaterületre: széles vizuális területek munka- és olvasótávolságban . A lencse kialakÍtása  biztosÍtja az ergonómiailag helyes fej- és a testtartást valamint a nyugodt látásélményt munkavégzés közben.

 Az Office Free munkaszemüveg lencsék  márkázott alapanyagból , és az Interoptik egyedülálló  aktív polírozási  technológiájával készülnek három kialakÍtásban:

  •                                                       Book – ideális  olvasáshoz, közeli munkavégzéshez
  •                                                            PC – ideális  számítógépes munkavégzéshez
  •                                                        Room –  ideális  beltéri munkavégzéshez

MIÉRT OFFICE FREE?

Book – a fő távolság 40 cm, széles látómezők 40 cm-től 1,2 m-ig – ideális az olvasáshoz,közeli kijelzők használatához. Lefedi a közeli látás igényeit (olvasás, írás, kézművesség, kézi munka, fogorvosok számára), a közeli  munkaterület teljes mértékben lefedett.

PC -a fő távolság 80 cm, széles látómezők 40 cm-től 1,5 m-ig – ideális  számítógépes munkához.   Monitor távolsághoz optimalizált, de jól látható az íróasztal mögött helyet foglaló ügyfél és a billentyűzet is a fej ismételt mozgatása nélkül. Alkalmas irodai, laboratóriumi munkák esetén , ügyfélszolgálati munkakörben.

Room – a fő távolság 150 cm, széles látómezők 40 cm-től 2,5 m-ig – ideális a belterekhez. Alkalmas általános beltéri tevékenységekre (megbeszélések, szemináriumok, ügyfélszolgálati feladatok esetén,eladói , asszisztensi munkakörben).

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT