EXCELIT UNIQUE PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

Az Interoptik progresszív lencsék az egyéni vizuális igényekhez kialakított lencsék.

Az Excelit Unique lencsék személyre szabottak, figyelembe véve a lencse szem előtti helyzetét.

Egyedi lencsék összetett személyre szabási lehetőséggel egyedülálló teljesítményt kínálnak az igényesebb viselők számára.

 A Perso lencsékkel összehasonlítva figyelembe veszi:
– az arc egyedi paramétereit (meghatározzák a lencse helyzetét a szem előtt)
– a vizuális igényeket (az egyes viselők igényeihez igazítva)

A Unique lencsék az Interoptik legmodernebb, személyre szabott lencséi, amelyeket a FreeForm technológiával,  a modern Active Driven Polishing polírozó eljárással gyártanak. Az AOT atorikus optimalizálás és az egyedi paraméterek figyelembevétele széles látótereket garantál a lencse szélén is. Azoknak a viselőknek ajánlott, akik  csak a legjobbal érik be.

Minden Unique lencse tervezésénél figyelembe veszik a felírás és a viselői paraméterek egyedi kombinációját:
–  PT  (Pantoscopic Angle) pantoszkópikus szög, amely a lencsék függőleges dőlését jelenti

– FFA (Face Form Angle) keretgörbület, amely a keretbe fogott lencsék közötti szöget jelenti

– CVD (Corneal Vertex Distance), amely a szem és a lencse közötti távolságot jelenti

– PD (Pupilar Distance) pupillatávolság, amely a pupillák közötti távolságot jelöli.

Ezeket a paramétereket felhasználva, az aszférikus kialakítás személyre szabásánál figyelembe vesszük a lencse valódi helyzetét a szem előtt, ezáltal elérve a szem – szemüvegkeret helyzetének optimizálását. Ez az optimalizálás garantálja a szükséges korrekció 100%-os illeszkedését, a választott kerettől függetlenül.

MIÉRT EXCELIT UNIQUE?

Egyedi kialakítás. A szabványos kivitel kompromisszum. Egyértelművé válik, ha az egyéni vizuális igényeket felmérjük. A tanár legtöbbször olvas, közelre néz, míg a járművezető távolra néz legtöbbet. Az Excelit Unique lencsével lehetőséget kínálunk, a viselő igényei szerint testre szabjuk a lencse kialakítását. Háromféle kialakítás közül választhatunk: (D – távoli, B – kiegyensúlyozott és A – közeli kialakítás) a nyugodt látásért, a fokozott kényelemért és a maximális teljesítményért.

Ezt a kialakítást kifejezetten dinamikus tevékenységekre tervezték, amelyek egyszerre nyújtanak stabil képet és széles látótereket. A távoli zóna hangsúlyozott. Sofőröknek, sportolóknak, szabadtéri, aktív tevékenységekre. Üzletkötő – távoli kialakítás. A nap nagy részét vezetéssel tölti partnereihez, miközben távolba néz. A közeli látóterületet ritkán használja, csak rövid ideig ha megrendelést ír vagy a telefonra pillant. 

A kialakítás kiegyensúlyozott, és mindhárom vizuális területet használó szemüvegviselők számára lett kifejlesztve: távoli, közeli és köztes.    A maximális vizuális kényelem garantált, akár olvas, főz vagy autót vezet. Napi használatra optimális egyensúlyt biztosít a három vizuális terület között. Építésvezető: az ideje nagy részét az irodában tölti, egyik építkezésről a másikra vezet vagy megrendelőkkel folytat megbeszéléseket. Ez a viselő gyakran használja mindhárom látótávolságot, beleértve a köztes távolságot is. Széles és kényelmes köztes zónára van szüksége minimális torzítással.

A közeli kialakítás azon viselőknek, akik tökéletesen szeretnének látni a közeli és köztes látózónákban. Megfelelő kialakítás azok számára, akik sokat dolgoznak a számítógépen és beltérben. KÉP A KIVITELEZÉSRŐL: Kihangsúlyozza a közeli területet. Különösen beltéri vagy munkahelyi használatra.                                                                                                                                                                                                                Tanár – közeli tervezés. A nap nagy részében közelre néz, olvas és ír. Ritkán használja a távoli területet, amikor hazavezet az iskolából vagy tévét néz. A viselőnek széles és kényelmes olvasó területre van szüksége és olvasni (a fej függőleges dőlésénél) a legtermészetesebb  fejtartással szeretne.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT