EXCELIT UNIQUE 4K PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

A legmodernebb Interoptik progresszív lencsék, magas szintű felbontással. A Unique 4K tervezés a sikeres Unique, személyre szabott lencsék továbbfejlesztése. Fő jellemzője a nagyobb felbontás alkalmazása a progresszív terület kiszámításánál.

A progresszív terület kiszámításához használt felbontás 30%-kal több, mint a hagyományos progresszív lencséknél. A nagyobb felbontás lehetővé teszi egy nagyobb progresszív felület integrálását ugyanabba a lencsébe. Az így kapott nagyobb progresszív felület lehetőséget ad az aberrációk kiszorítása a lencse szélére
bővítve a hasznos látóterületeket.

Szélesebb (akár 6 mm-rel nagyobb ) látóterületet nyerünk a köztes zónában, mint a Unique lencsék esetében. A megnövelt felbontás alkalmazásának előnyei: a perifériás torzítások csökkentése, maximális vizuális kényelem minden távolságban.

MIÉRT UNIQUE 4K?

Max Resolution technológiával gyártott Unique 4K lencsék: a progresszív terület kiszámításához a jelenleg használt legnagyobb felbontást alkalmazzák; minimalizált aberrációk a perifériás területen; akár 6 mm-rel szélesebb köztes látóterület a hagyományos progresszív lencsékhez képest.

 A Unique 4K előnyei: kényelmes látás minden távolságra, kihangsúlyozott köztes zóna; maximálisan széles látóterek; éles és kontúrozott részletek. Könnyű és gyors megszokás; minimális utólagos igazítás; a perifériás aberrációk minimalizálása jellemzi.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT