EXCELIT UNIQUE 4K PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

A legmodernebb Interoptik progresszív lencsék, magas szintű felbontással. Az Unique 4K tervezés a sikeres Unique, személyre szabott lencsék továbbfejlesztése. Fő jellemzője a nagyobb felbontás alkalmazása a progresszív terület kiszámításánál.

A progresszív terület kiszámításához használt felbontás 30%-kal több, mint a hagyományos progresszív lencséknél. A nagyobb felbontás lehetővé teszi egy nagyobb progresszív felület integrálását ugyanabba a lencsébe. Az így kapott nagyobb progresszív felület lehetőséget ad az aberrációk kiszorÍtása a  lencse szélére
bővítve a hasznos látóterületeket.

Szélesebb (akár 6 mm-rel nagyobb ) látóterületet nyerünk a köztes  zónában ,  mint a Unique lencsék esetében.  A megnövelt felbontás alkalmazásának  előnyei  : a perifériás torzÍtások csökkentése ,  maximális vizuális kényelem minden távolságban.

MIÉRT UNIQUE 4K?

Max Resolution technológiával gyártott Unique 4K lencsék: a progresszív terület kiszámításához a jelenleg használt legnagyobb felbontást alkalmazzák;  minimalizált aberrációk a perifériás  területen;  akár 6 mm-rel szélesebb köztes látóterület a hagyományos progresszív lencsékhez képest.

 A Unique 4K előnyei: kényelmes látás minden távolságra, kihangsúlyozott  köztes zóna; maximálisan széles látóterek;  éles és kontúrozott részletek.  Könnyű és gyors megszokás; minimális utólagos igazítás; az a perifériás aberrációk minimalizálása  jellemzi.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT