EXCELIT PERSO PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

Aszférikus progresszív lencsék minden viselő számára egyedi kialakÍtással, figyelembe véve a felÍrt korrekciót és a pupilla távolságot. Széles vizuális területeket , amelyek garantálják a spontán alkalmazkodást. A személyre szabott insetnek köszönhetően jobb látást biztosÍt közeli és köztes távolságon (a közeli terület  és a ferde asztigmatizmus megszüntetésével csökkentik a torzitásokat. Minden AOT (Atorical Optimization Technology) alkalmazásával gyártott  Excelit Perso lencse egyedi lencse, egyedileg tervezve  és legyártva  a szemüvegviselő számára . Háromféle progresszióban és több alapanyagban elérhető.

Az Excelit Perso progresszív lencsék megbízható  csúcstechnológiás termékek.

MIÉRT EXCELIT PERSO?

Személyreszabott inset minden pupillatávolságra,, mert a konvergencia mértéke függ a két pupilla közötti távolságtól.Nagyobb pupillatávolság mellett nagyobb a konvergencia mértéke, mÍg kisebb pupillatávolságnál a konvergencia kisebb.

Ha az közeli terület kialakÍtását az egyes viselők pupillatávolságának figyelembevételével végzik, akkor a olvasó rész a multifokális szemüvegben  a viselő számára megfelelő lesz.

Online optimalizálást alkalmazunk nagy kapacitású számÍtógépekkel. Az optikai sugárrendszer optimalizálása a megadott értékek alapján történik.  A szemüveglencse több ezer lencséből áll, amelyeket minden egyes látószögből külön számÍtanak ki.

Az optimalizálásának köszönhetően a hagyományos lencséknél tapasztalt  problémák (például az Swimhatás a progresszív lencséknél  vagya csökkent látásélesség a lencse szélén) szinte teljes mértékben kiküszöbölhetők.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT