EXCELIT PERSO PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

Aszférikus progresszív lencsék minden viselő számára egyedi kialakítással, figyelembe véve a felírt korrekciót és a pupilla távolságot. Széles vizuális területek, amelyek garantálják a spontán alkalmazkodást. A személyre szabott insetnek köszönhetően jobb látást biztosít közeli és köztes távolságon (a közeli terület és a ferde asztigmatizmus megszüntetésével csökkentik a torzításokat. Minden AOT (Atorical Optimization Technology) alkalmazásával gyártott Excelit Perso lencse egyedi lencse, egyedileg tervezve és legyártva a szemüvegviselő számára. Háromféle progresszióban és több alapanyagban elérhető.

Az Excelit Perso progresszív lencsék megbízható csúcstechnológiás termékek.

MIÉRT EXCELIT PERSO?

Személyreszabott inset minden pupillatávolságra, mert a konvergencia mértéke függ a két pupilla közötti távolságtól. Nagyobb pupillatávolság mellett nagyobb a konvergencia mértéke, míg kisebb pupillatávolságnál a konvergencia kisebb.

Ha a közeli terület kialakítását az egyes viselők pupillatávolságának figyelembevételével végzik, akkor az olvasó rész a multifokális szemüvegben a viselő számára megfelelő lesz.

Online optimalizálást alkalmazunk nagy kapacitású számítógépekkel. Az optikai sugárrendszer optimalizálása a megadott értékek alapján történik. A szemüveglencse több ezer lencséből áll, amelyeket minden egyes látószögből külön számítanak ki.

Az optimalizálásnak köszönhetően a hagyományos lencséknél tapasztalt problémák (például a Swimhatás a progresszív lencséknél vagy a csökkent látásélesség a lencse szélén) szinte teljes mértékben kiküszöbölhetők.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT