EXCELIT FREE PROGRESSZÍV LENCSÉK

basic_interoptik

Modern progresszív lencsék, melyek a teljes felületen pontos kialakítást és kitűnő vizuális teljesÍtményt nyújtanak. Az Excelit Free lencsék Free Form technológiával, egyedülálló aktív polírozó eljárással készülnek.

Az Excelit Free széles látótér kialakítással és csökkentett perifériás torzítással biztosítja a tiszta látásélményt. A közeli tartományból történő enyhe átmenetnek és a közbenső kép képminőségének köszönhetően az Excelit Free progresszív lencséket nagyon könnyű adaptáció jellemzi. Így az alkalmazkodási idő jelentősen lerövidül, és a viselési kényelem maximális.

A progresszív lencséknél 3 féle csatornahossz választható, figyelembe véve a viselő és a keret paramétereit az ideális szemüveg elkészítéséhez.

MIÉRT EXCELIT FREE progresszív lencse?

A Wave-Front progresszív felület komplex kiszámítása növeli az optikai teljesítményt. Ezek a technológia lehetővé teszi az első és másodrendű eltérések  minimalizálását a teljes lencsefelületen az élesebb látásért.

Széles távoli terület kényelmes olvasó és köztes terület – csökkentett perifériás torzítás – az optikai tulajdonságok harmónikus átmenete a lencse széle felé, biztosítva a maximális komfortérzetet.

A binokuláris látás akkor jön létre, ha a bal és a jobb szem látóterületének összes konjugált pontja azonos optikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az Excelit Free esetében az aszimmetrikus JO/BO kialakítású felületek nagyon jó binokuláris látást biztosítanak.

Jobb és bal oldali asztigmatikus és prizmatikus különbségek minimalizálása – csökkenti az agyra gyakorolt nyomást – kiküszöbölve a vizuális stresszt.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT