Excelit Free progresszÍv lencsék

basic_interoptik

Modern progresszív lencsék, melyek a teljes felületen pontos kialakítást és kitűnő vizuális teljesítményt nyújtanak. Az Excelit Free lencsék Free Form technológiával, egyedülálló aktív polírozó eljárással készülnek.

Az Excelit Free széles látótér kialakítással és csökkentett perifériás torzítással biztosítja a  tiszta látásélményt. A közeli tartományból történő enyhe átmenetnek és a közbenső kép képminőségének köszönhetően az Excelit Free progresszív lencséket nagyon könnyű adaptáció jellemzi. Így az alkalmazkodási idő jelentősen lerövidül, és a viselési kényelem maximális.

A progresszív lencséknél 3 féle csatornahossz választható, figyelembe véve a viselő és a keret paramétereit az ideális szemüveg elkészítéséhez.

MIÉRT Excelit Free progresszív lencse?

A Wave-Front progresszív felület komplex kiszámítása növeli az optikai teljesítményt. Ez a technológia lehetővé teszi az első és a másodrendű  eltérések minimalizálását a lencse teljes felületén az élesebb látásért. 

A binokuláris látás ideálisan akkor jön létre, ha a bal és a jobb szem látóterületének identikus pontjai azonos optikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Az Excelit Free lencséknél a jobb és bal oldali aszimmetrikus kialakítású felületek tervezése kiegyensúlyozott binokuláris látást biztosít.

A jobb és bal oldali asztigmatikus és prizmatikus különbségek minimalizálása – csökkentik az agyra gyakorolt nyomást – kiküszöbölve a vizuális stresszt.

Széles távoli terület, kényelmes olvasó-  és  köztes zóna – csökkentett széli torzítás – az optikai tulajdonságok harmonikus átmenete a lencse széle felé, ezáltal biztosítva a maximális komfortérzetet.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT