Rólunk

Az Interoptik 1992-ben családi vállalkozásként indult, a német Rodenstock  vállalatcsoport egyedüli képviselője Romániában. Időközben az egyik fontos piacvezető lett, az Interoptik tovább növekedett, azonban megőrizte erős családi gyökereit.

Temesváron található, egy olyan városban, amely a lencsegyártás hagyományáról ismert, cégünk fő tevékenysége szemüveglencsék gyártása.


Szakterületünk a nagy teljesítményű vényköteles lencsék gyártása nagyon rövid szállítási határidővel. Saját márkájú Interoptik lencséket gyártunk, Rodenstock és Interoptik márkákat forgalmazunk Romániában.

A szemüvegek és napszemüvegek termékcsaládja sokféle kollekciót tartalmaz, amelyek az igények teljes skáláját lefedik.


SZENVEDÉLYÜNK AZ OPTIKA


Meggyőződésünk, hogy Romániában nagyon jó minőségű termékeket tudunk előállítani, és folyamatosan befektetünk ezért. Minden gyártott lencsébe lelket teszünk, és ez látható.

Szenvedélyünk a szemüveglencsék. Hisszük, hogy különbözünk sok más vállalattól, mert mindent szenvedéllyel teszünk. 1992 óta továbbra is együttműködünk az első ügyféllel, a személyzet megtartási aránya meghaladja a 97%-ot, az általunk képviselt márkák képviselővel csak hosszú távú szerződéseket kötöttünk. Tiszteletben tartjuk az optikát és jól tesszük a dolgunkat. Ezek nem csak üres szavak, 25 éve ez az út a haladás felé vezet, amellyel jólétet biztosítunk és stabilak maradunk.

TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI OPTIKÁT